Foto: Fra programserien 'Campingpladsen'

Campingplads: Færre men glade gæster

Coronavirussen har delt vandene på campingpladserne. Nogle har lukket, mens andre har åbent. Hos Løkken Klit Camping er man glad for, at der har været åbent i påsken.

Der er stille på campingpladsen sammenlignet med en almindelig påske, men helt øde er der ikke. For Løkken Klit Camping har på trods af COVID-19 valgt at åbne campingpladsen efter nøje overvejelser. Der er ikke engang halvt så mange gæster, som i påsken de forrige år, men de få gæster, er glade gæster. Og det gør medejer Tommy Jensen glad.

Læs også Camping i påsken: Myndighederne siger ok - men reglerne skal overholdes

- Vi føler, at vi har taget den rigtige beslutning. Folk har været glade, når de er har tjekket ud. Flere af vores gæster, er folk der har siddet i hjemme - og de fortæller, at de virkelig har haft brug for frisk luft, fortæller han.

  Foto: Løkken Klit Camping

Løkken Klit Camping har taget sine forholdsregler på pladsen. Der er sat sprit op flere steder, fælleskøkkener og legepladser er blevet lukket, og der er indført ekstra rengøring for at mindske smitterisikoen. Ifølge medejeren er de nye tiltag blevet taget godt imod.

Danskerne bliver hele sommeren

En af grundene til, at der er langt færre campister end tidligere, skyldes at alle de udenlandske gæster har måttet aflyse eller blive hjemme, nu hvor flere lande har valgt at lukke grænserne. Og selvom det rammer Løkken Klit Camping på indtjeningen har det også haft en positiv effekt.

- Flere af vores danske campister har valgt at forlænge deres plads til at være en helårs i stedet. De har indset, at de nok ikke kan tage til udlandet til sommer, fortæller daglig leder af pladsen, Joakim Brader.

Og det betyder, at campingpladsen da får noget af de tabte tjent ind igen.

 

Læs også Campingpladser lukker trods tidligere udmeldinger