Mødte hinanden på Messing Jens - Charlotte og Henrik er stadig sammen 34 år efter

For Charlotte og Henrik Lilholt har diskoteket Messing Jens i Hjørring en helt særlig betydning. Så det var med en klump i halsen, hun overværede nedrivningen af bygningen i Hjørring.

Charlotte og Henrik Lilholt var nogle af de mange unge, der i slutningen af 80'erne festede på diskoteket Messing Jens i Hjørring.

- Vi var der hver torsdag, fredag og lørdag. Vi begyndte aftenen på Billy og tog så på Jens Messing senere på aftenen, hvor vi dansede og drak Safari og Pisang Ambon, husker Charlotte Lilholt.

Messing Jens som diskoteket så ud i 1988, da Charlotte scorede Henrik.
Messing Jens som diskoteket så ud i 1988, da Charlotte scorede Henrik.
Foto: Arkiv.dk

Det var en aften i marts 1988, Charlotte fik sin Henrik med sig hjem fra Messing Jens for første gang. 

Men historien begynder i Aalborg. For nogle måneder i forvejen havde hun og et par veninder fået et lift i en bil til Aalborg, hvor de skulle i byen, af Henrik og hans kammerat. 

Veninderne blev i Aalborg, men Charlotte ville hjem og overnatte og kørte med de to unge mænd tilbage til Hjørring. Kammeraten havde et godt øje til Charlotte, men hun var blevet interesseret i Henrik. 

Fandt ham endelig på diskoteket

Kammeraten forsøgte i den kommende tid at komme i lag med Charlotte, men hun ville i stedet have hans hjælp til at finde Henrik.

- Han forstod nok beskeden og på et tidspunkt sagde han, at Henrik skulle på Messing Jens om aftenen. Så var jeg klar til at tage i byen, fortæller Charlotte.

Charlotte Lilholt som hun ser ud nu...
Charlotte Lilholt som hun ser ud nu...
...og Henrik som han ser ud i dag. I år kan parret fejre sølvbryllup.
...og Henrik som han ser ud i dag. I år kan parret fejre sølvbryllup.

Veninderne foretrak at se det dengang meget populære fredagsprogram - Eleva2ren - så Charlotte måtte tage på Messing Jens alene. 

- Men jeg ville møde Henrik - jeg har havde søgt ham i Hjørring igennem flere måneder, uden at finde ham, så det var nu, jeg havde chancen, siger Charlotte, og fortsætter:

- Jeg fandt ham, og så kom vi jo i snak, blandt andet om turen til Aalborg. Det viste sig, at han troede, at jeg var interesseret i hans kammerat. Aftenen endte med, at han tog med mig hjem, og der har han været siden, siger Charlotte med smil i stemmen.

Sådan stod bygningen, der tidligere husede Messing Jens, lige inden den endelige nedrivning fandt sted 6. januar.
Sådan stod bygningen, der tidligere husede Messing Jens, lige inden den endelige nedrivning fandt sted 6. januar.

Parret flyttede sammen efter en måned og forlovede sig det efterfølgende år. Der skulle dog gå ni år, inden brylluppet fandt sted, så det er først i år, Charlotte og Henrik kan fejre sølvbryllup. 

De har siden 1991 boet i hus i Mygdal, lidt uden for Hjørring.

- Han er manden i mit liv og vi har mange minder sammen fra Messing Jens, hvor vi kom ofte, i årene efter vi blev kærester.

Minderne væltede frem

Selvom det nu er mange år siden, så skulle Charlotte lige forbi bygningen, der husede Messing Jens, da den blev revet ned 6. januar.

Nedrivningen af Messing Jens.
Nedrivningen af Messing Jens.
Foto: Ivan Johan Hansen / TV2 Nord

- Da jeg kom derind, så kom minderne væltende - det var jo der, vi tilbragte vores ungdom. Min fætter kom også og lagde en rose. Og jeg snakkede med en vildt fremmed kvinde - vi havde de samme minder derfra. Det var noget helt særligt, fortæller Charlotte.

Hun, Henrik og vennerne går ikke i byen på samme måde længere.

- Men vi mødes ind imellem herhjemme og hygger os og danser til den gode musik fra firserne og halvfemserne, slutter Charlotte.

Se video fra den sidste dans inden nedrivningen af Messing Jens her:


Seneste nyt

fra Nordjylland