Seneste nyt:

Træner presser spillerne fra dag 1: - Vi skal op i top seks

Første træningsdag efter juleferien bød på test af formen. Ingen tid at spilde for Vendsyssel FF, mener træner Henrik Pedersen, der har ambitioner om at sende holdet helt til tops i år.

Andestegen, den brune sauce og marcipanen må formodes at have smeltet væk under allerførste træning i det nye år for spillerne fra 1. divisionsklubben Vendsyssel FF.  

I hvert fald pressede træner Henrik Pedersen sit mandskab til det yderste med den berygtede løbetest 'bip-testen', der har til formål at teste kondition og udholdenhed.

Men når ambitionen er at ende som en af de seks bedste klubber i NordicBet Liga - og man i øjeblikket må tage til takke med en niendeplads - ja, så skal formen finpudses.

Og det blev den i høj grad for spillerne, der mødte ind til første træningspas mandag - ovenpå en længere juleferie.

quote Lige nu er udgangspunktet, at vi har den trup, vi gerne vil have.

Henrik Pedersen, træner, Vendsyssel FF

Udover den hårde løbetest fik mandskabet også kunstgræs under fodboldstøvlerne på banen i Vrå.

For det er netop det nuværende hold, Vendsyssel FF satser på at lede til en placering blandt top-6. Der er ingen planer om at forstærke truppen med nye spillere udefra, selvom det er muligt i januar under transfervinduet.

- Lige nu er udgangspunktet, at vi har den trup, vi gerne vil have. Skulle der dukke et eller andet op, som vi synes, vi har brug for – også i fremtiden – så kan det være, vi gør noget. Men udgangspunktet er, at vi har den trup, vi gerne vil have, siger træner Henrik Pedersen.

Vendsyssel FF spiller næste kamp 26. februar klokken 14 i NordicBet Liga.