Seneste nyt:

Vendsyssel FF henter tidligere Superliga-topscorer

Vendsyssel FF har erhvervet sig angriberen Ronnie Schwartz på en fri transfer. Ulsted-drengen kommer til klubben blot få dage efter, at det blev offentliggjort, at han blev løsrevet fra sin kontrakt i engelske Charlton.

Han går under tilnavnet Plaffeministeren, men det rigtige navn er Ronnie Schwartz. Angriberen har i perioder klasket mål ind på samlebånd. Særligt for Silkeborg IF. Nu bliver det imidlertid Vendsyssel FF, der får gavn af Ulsted-drengen. 

- Jeg er sindssyg glad og stolt over, at Ronnie har valgt Vendsyssel. Han er en født målscorer, der kan lave mål ud af ingenting. Han kan skabe chancer selv og er også god til at stå de rigtige steder i boksen, når bolden kommer derind,  siger cheftræner Henrik Pedersen på Vendsyssel FF's Facebookside.

Fakta om Ronnie Schwartz

Tiltro trods målfattig periode

Det er bare 16 måneder siden, at Ronnie Schwartz blev udnævnt som topscorer i 3F Superligaen. Siden tog han springet fra FC Midtjylland til engelske Charlton. Det ophold er imidlertid ikke gået som ventet, og derfor valgte parterne at ophæve samarbejdet.

Video fra 2009 efter Ronnie Schwartz havde scoret sit første Superligamål:


Trods en målfattig tid i Charlton har Vendsyssel FF stor tiltro til den tidligere Superliga-bomber.

- Ronnie kommer til med kæmpe erfaring, som han både skal bruge til at score mål og til at hjælpe sine nye holdkammerater i træning og i kamp, siger Søren Henriksen, der er head of sports development i Vendsyssel FF.