Vendsyssel måtte nøjes med et point

Vendsyssel FFs spillere har kun sig selv at takke for det kun blev til et point i dagens kamp mod førerholdet i 1. division fra Helsingør.

Angriberen Tiemoko Konato kunne have skaffet Vendsyssel FF sejren, men han brændte flere oplagte chancer i den underholdende kamp på Nord Energi Arena i Hjørring foran næsten 1100 tilskuere. Kampen endte 2-2.

Allerede efter 10 minutter stod 2-0 på den elektroniske måltavle til hjemmeholdet, og man måtte da lige knibe sig i armen, kunne det passe, ja det kunne det, Lucas Jensen bragte hjemmeholdet foran på et noget heldigt mål.

Hans skud ramte en Helsingør-spiller på benet og snød fuldstændig gæsternes målmand, og bolden sejlede ind i målet. Og lidt senere kombinerede hjemmeholdet et flot angreb, og Diego Montiel afsluttede med et velplaceret skud helt op af den ene stolpe. Så blev der snakket højt på tilskuerpladserne om, hvornår Vendsyssel sidst  har været foran 2-0 i en kamp.

Det var to gode hold, men vi skal have point på kontoen, fastslår Lucas Jensen. Video: Mogens Jørgensen.

Farlig føring

Men som den gamle træner legende og succes træneren for det danske landshold, Richard Møller Nielsen, engang sagde; så er 2-0 den farligste føring at have.

Og inden første halvleg sluttede havde Helsingør reduceret til 2-2 på to mål af den tidligere Vendsyssel-spiller Sebastian Czajkowski, som nu har genfundet sin målfarlighed i Helsingør.

I glimtvis så man også hvorfor, Helsingør fører første division. De letbenede angribere havde flere gode tilbud, men mod slutningen af kampen kom de store chancer, som kunne have givet hjemmeholdet alle tre point.

Ærgerlige missere

Lejesvenden fra AaB, Hirtshals-drengen Jeppe Pedersen havde et hovedstød lige over målet, men størst var dog Konates efter 70 minutter, da han helt alene med Helsingørs målmand sparkede forbi målet på en friløber.

Mange ville sikkert før kampen i dag have ”solgt” kampen for et enkelt point mod topholdet, så man anede skuffelsen efter kampen både hos træner Henrik Pedersen og spillererne.

Spillerne blev klappet fra banen af de 1100 tilskuere.

Spillerne blev klappet fra banen af de 1100 tilskuere efter uagjort 2-2 mod Helsingør. Video: Mogens Jørgensen
Anden halvleg blev ikke nær så underholdende og velspillet som i første, og det var som om hjemmeholdet trak sig lidt for langt tilbage for at forsvare det ene point. Video: Mogens Jørgensen