Viceborgmester i Hjørring overtager statuetten: - Glæder mig til hele Danmark kommer til Nordjylland

Lørdag eftermiddag er der finaleshow ved DM i Skills, og her var 1.viceborgmester i Hjørring Kommune Per Møller på scenen.

I 2026 skal DM i Skills afholdes i Hjørring Kommune, og derfor var 1.viceborgmester Per Møller på scenen i indledningen af dette års finaleshow. 

Her skulle han modtage statuetten som bevis på, at den nordjyske kommune næste gang er arrangør. Her skulle den overdrages af borgmesteren i Roskilde Kommune Tomas Breddam fra Socialdemokratiet. 

- Hvis det stod til mig, så holdt vi Skills-stafetten og DM i Skills her hvert eneste år i Roskilde, lød det i forbindelse med overdragelsen.

Men den går ikke. I april 2026 skal flere hundrede elever på landets erhvervsfaglige uddannelser dyste om at blive landets bedste i Hjørring. 

- Det handler om at sætte Hjørring og Nordjylland på landkortet, og det skaber nogle rigtig stærke fællesskaber, og det synes jeg, vi er rigtig gode til i Nordjylland, sagde den konservative viceborgmester Per Møller på scenen. 

- Jeg glæder mig til, at alle jer der sidder herinde og i hele Danmark, kommer et smut til Nordjylland og mærker energien og ser, hvad de erhvervsfaglige uddannelser kan og så krydse bånd på kryds og tværs. 

Og så bliver jeg nødt til at spørge, kan I love solskin til den tid?

- Jamen i toppen af Danmark, der skinner solen rigtig, rigtig ofte. Så vi satser det bedste, vi har. April 2026, det bliver en solskinsmåned, garanterede Per Møller. Seneste nyt

fra Nordjylland