Bilerne kørte frontalt sammen og dette skete af ukendte årsager. Foto: Per Frank Paulsen

Ulykken skete klokken cirka 18:30 på hovedvejen Sæbyvej ved Hjørring. To biler kørte frontalt sammen. Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

19-årig kvinde afgået ved døden efter frontalt sammenstød

Efter et frontalt sammenstød mellem to biler på Sæbyvej nær Hjørring mandag aften er den ene af bilisterne, en 19-årig kvinde, død af sine kvæstelser.

Mandag aften afgik en 19-årig kvinde ved døden i en voldsom trafikulykke nær Hjørring. Ulykken skete klokken cirka 18:30 på hovedvejen Sæbyvej ved Hjørring, hvor to biler kørte frontalt sammen. 

Nordjyllands Politi oplyser, at den 19-årige kvinde var fra Øster-Vrå, og at hun blev alvorlig kvæstet ved sammenstødet, der senere mandag aften kostede hende livet som følge af hendes kvæstelser. Med i bilen var to yngre kvinder på 16 år. Den ene er indlagt på Hjørring sygehus med lettere kvæstelser og er ifølge Nordjyllands Politi i chok. Den anden pige er overført til Aalborg Universitets Hospital med kvæstelser. 

I den anden bil sad en 29-årig mand fra Nibe-området med en 26-årig passager. Føreren blev ved sammenstødet alvorligt kvæstet og er overført til Aarhus Universitetshospital. Passageren er dog kun lettere tilskadekommet og er indlagt på Hjørring Sygehus. 

Nordjyllands Politi oplyser, at de pårørende er underrettede, og at man i dag vil begynde nærmere undersøgelser af ulykken. Vagthavende ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen fortæller, at man nu afventer bilinspektørens rapport vedrørende ulykken.