LIGE NU:

Drillenisser giver bedre sammenhold i nordjysk virksomhed

Hos webshoppen Med24 bruger de den årlige tradition med drillenisser til at bringe virksomhedens ansatte tættere sammen.

Traditionen tro kaster mange sig ud i drillerier her i december. Det gør de også hos webshoppen Med24 i Løkken - og det er mere end bare sjov.

At være nisser for hinanden er nemlig også godt for sammenholdet på tværs af afdelingerne, oplever de.

- Nogen gange er det svært egentlig at vide navnene på dem, der er herude. Så det er egentlig bare at få skabt noget sammenhold og få lavet noget lir og gjort, at det bliver en god stemning og en god arbejdsplads at være på, siger Rikke Cramer, Product- og SoMe-manager hos Med24. 

Med24 er en internetbaseret virksomhed med cirka 16.000 varenumre inden for kosttilskud, hudpleje, lægemidler og medicinsk udstyr.

Med firehundredetusind forsendelser årligt kan det godt i hverdagen være svært for de 50 medarbejdere at opretholde et godt sammenhold afdelingerne imellem. Men den udfordring løser den årlige drillenisseleg.

- Vi har noget at grine af sammen. Det er ligesom en fælles oplevelse - nogen gange så snakker vi om det til formiddagskaffen, hvem er nu blevet drillet, og hvad er der sket, siger Anni Pedersen, lagermedarbejder hos Med24. 

- Folk er helt vildt kreative med de her drillerier. Så vi tror, de også kan overføre det til produktionen, når vi får nogle travle måneder, siger Nils Træholt, direktør i Med24. 

Drillenisser tog røven på fotografen

Det var TV2 Nords fotograf Ivan Hansen, der besøgte drillenisserne på Med24 til en snak om, hvad det betyder for sammenholdet at lave spas og løjer en hel måned.

Til Ivan Hansens store overraskelse slap han ikke selv for drillenisserne på Med24. Se hvad nisserne drillede ham med i videoen herunder.

 

Med24's Product- og SoMe-manager Rikke Cramer filmede også, da hun skulle afsløre, at drillenisserne havde været på spil. Filmen har de uploadet på deres Facebookside. Se den herunder: