Fortuna-glæde: - Fantastisk er vist det rigtige ord

Glæden i Fortuna Hjørring-truppen var til at tage og føle på efter den overbevisende 3-1-sejr onsdag aften i Champions League.

Onsdag aften på Bredbånd Nord Arena i Hjørring var det svært at se, det italienske hold Brescia sidste år tromlede de grønne kvinder ud af Champions League før de forjættede kvartfinaler.

For italienerne måtte hele tre gange se flyvende Fortuna Hjørring-bolde gå i maskerne, og med kun et enkelt mål i den anden ende af banen, stod det efter 90 minutter klart: Fortuna Hjørring er klar til kvartfinalerne i Champions League med en samlet sejr på 4-1.

- Jamen, det er fantastisk. Fantastisk er vist det rigtige ord at bruge her, lød det efterfølgende fra 27-årige Camilla Kur Larsen, som scorede to af aftenens mål.

Og selv om der i weekenden venter endnu en vigtig kamp mod Brøndby, når der skal kæmpes om førstepladsen i 3F-ligaen, lød det på træner Brian Sørensen, som om pigerne godt kunne tillade sig at holde en "tredje halvleg" efter sejren.

- Der skal vist en lille øl til oven på sådan en oplevelse, sagde Brian Sørensen.