Fortuna-træner før gyser: - Guldet skal havne hos os

Fortuna-træner Brian Sørensen tror på sit hold før lørdagens guldbrag mod Brøndby.

Guldet står på spil, når kvinderne fra Fortuna Hjørring og Brøndby IF lørdag mødes i sæsonens sidste kamp i 3F Ligaen. Fortuna har et forspring på to point ned til de evige rivaler fra den københavnske vestegn før lørdagens opgør, som spilles på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.

- Guldet skal havne hos os i Hjørring, hvor vi kan møde i stærkeste opstilling. Samtlige spillere er meldt fysisk klar, og mentalt er de også, hvor vi kan ønske det, siger Fortuna Hjørrings cheftræner Brian Sørensen.

Fortuna har før den sidste kamp et forspring på to point ned til Brøndby, så en sejr til gæsterne vil betyde, at de kan tage mesterskabet med hjem. Det scenarie vil Brian Sørensen for alt i verden helst undgå.

- Vi ved, at det bliver en svær kamp, men med det momentum, vi oplever i øjeblikket, bør vi sætte tingende på plads her i sidste kamp, siger han.

Fortuna Hjørring og Brøndby har fordelt guldet mellem sig i de seneste 14 sæsoner. De blå-gule københavnere har overtaget med ti mesterskaber mod nordjydernes fire siden 2002, men i denne sæson har Fortuna-spillerne været en tand stærkere end Brøndby-kvinderne.

Det viste vendelboerne også i årets pokalfinale, som Fortuna vandt med en 3-1-sejr foran hjemmepublikummet. Brian Sørensen håber, at hans spillere får god opbakning fra tilskuerrækkerne, når de lørdag klokken 13 løber på banen til sæsonens sidste og afgørende kamp.

- Vi håber på stor opbakning fra alle fans. Det motiverer pigerne ekstra, når de kan føle, at publikum er med dem, siger Brian Sørensen.