LIGE NU:

Glade arrangører lukker og slukker dette års Hjørring Dyrskue

26.000 mennesker gæstede dette års Hjørring Dyrskue, som bød på flot vejr, masser af udstillede dyr og populære tiltag som Outdoor-udstilling og Madbazar.

Som dyrskuearrangør kan man næsten ikke ønske sig mere end solskin og en fyldt plads. Og det var præcis, hvad LandboNord fik, da Hjørring Dyrskue fredag og lørdag blev afviklet.

I alt fandt 26.000 besøgende vej til Dyrskuepladsen.

- Det er skønt at se, at alle vores forberedelser bærer frugt, og at så mange folk har valgt at bruge en dag eller to på dyrskuet. Med så mange glade gæster og udstillere kan jeg ikke være andet end tilfreds. Jeg tror helt klart, at folk har fået en god oplevelse med sig herfra, siger dyrskuekoordinator Karin Møller Larsen fra LandboNord.

Outdoor-udstilling hittede

LandboNord oplevede stor opbakning til dyrskuet i år med en flot tilmelding af dyr og fremgang i alle de andre udstillinger. Der var stor aktivitet på pladsen begge dage, og specielt Outdoorudstillingen og Madbazaren var meget populære stop blandt dyrskuegæsterne. 

Titlen som årets Miss Vendsyssel gik Alstrup IS.
Titlen som årets Miss Vendsyssel gik Alstrup IS.
Foto: Hjørring Dyrskue

Og så bød 2018 på en rekord for Hjørring Dyrskue - flere end 4350 skoleelever var fredag gæster på pladsen til skattejagt og dyrekiggeri.

- Vi har været begunstiget med godt vejr, mange gæster og glade udstillere. Så alt i alt synes vi, at dyrskuet i år har været en stor succes. Der er selvfølgelig altid nogle ting vi skal have justeret, men vi kan se at vores nye tiltag som for eksempel Outdoor virkelig hitter, så det er vi glade for. Og så skal der selvfølgelig lyde et stort tak til alle udstillere for, at vi kan holde så flot et dyrskue, siger næstformanden for dyrskuebestyrelsen, Jørgen Larsen.

Årets vindere på Hjørring Dyrskue: