I top ti i Europa: Engelsk avis fremhæver Hirtshals Fiskehus
Den engelske avis The Guardian har placeret Hirtshals Fiskehus i top ti over de bedste strandnære restauranter i Europa.
Fiskefilet, stegt rødspætte eller det altid gode stjerneskud. Der er mange retter, der kan få mundvandet til at løbe over, når man kigger på menukortet hos Hirtshals Fiskehus. Det har mange nordjyder vidst længe, men nu er den viden også nået til England. Og ja, måske endda ud til et meget større publikum.
Det er jo fuldstændig vanvittigt. Vi kan næsten ikke få armene ned.
Louise Nielsen, indehaver af Hirtshals Fiskehus
- Vi er jo helt oppe at køre. Vi er simpelthen så glade. Jeg blev kontaktet af en journalist fra The Guardian sidste søndag, som gerne ville have billeder til deres avis. Vi vidste ikke, de havde været forbi, så det kom fuldstændig som en overraskelse, siger Louise Nielsen indehaver af Hirtshals Fiskehus.
Den hæderkronede engelske avis, The Guardian, har nemlig placeret Hirtshals Fiskehus i en top ti over de bedste strandnære restauranter i Europa. Her fremhæver de blandt andet det lokale stjerneskud, som noget der er værd at prøve. Det er beliggenheden lige ved vandet og stemningen med de mange borde langs kajen, der også har været med til at imponere The Guardian. Du kan finde alle ordene, som Hirtshals Fiskehus har fået med på vejen her.
- Det er jo fuldstændig vanvittigt. Vi kan næsten ikke få armene ned. Det er syv års arbejde, der lønner sig nu. Det er også et kæmpe skulderklap til vores ansatte. Men nu har jeg sagt til dem, at vi nok kommer til smøge ærmerne op, for det kan da være, vi får en smule mere at lave, efter at denne artikel er komme ud, siger Louise Nielsen.
Hirtshals Fiskehus har vinterlukket i øjeblikket, men de åbner igen for de friske fiskeanretninger igen den 28 marts. Fiskehuset kunne heller ikke lade være med at prale på Facebook med den nye titel.