Foto: Claus Fisker, Scanpix

Karim Zaza bliver assistenttræner i Vendsyssel FF

1. divisionsholdet har tilknyttet klubbens tidligere målmand som assistenttræner. Samtidig bliver tidligere jægersoldat Lars Møller holdets mentalcoach.

Vendsyssel FF's nye cheftræner Joakim Mattsson har fået klubbens trænerteam på plads.

Som asstistenttræner har klubben fået den tidligere AaB- og Vendsyssel-målmand Karim Zaza på plads. Samtidig bliver tidligere jægersoldat Lars Møller tilknyttet klubben som mentalcoach.

Karim Zaza har senest været målmandstræner i Qatar-klubben Lekwhiya SC. hvor Michael Laudrup dengang var cheftræner. Da Zaza fik det unikke tilbud forlod han Vendsyssel FF hvor han var aktiv som målmand.

I sin aktive karriere spillede Karim Zaza for FCK, OB, Brøndby og AaB inden han skiftede til Vendsyssel. I sin aktive karriere blev han tre gange kåret som årets målmand. Zaza får første arbejdsdag 29. juli.

Udover Karim Zaza kan Vendsyssel FF fredag præsentere den tidligere jægersoldat Lars Møller som mentalcoach.

En gang om ugen skal han med sin erfaring indenfor coaching hjælpe holdet med teambuilding og sammenhold. Han arbejder til dagligt som coach og har tidligere været tilknyttet Esbjergs Superliga-hold.

- I min karriere som coach har jeg arbejdet med mange forskellige grupper, alt fra firmaer til enkeltpersoner. Jeg har kun én gang i min karriere prøvet at arbejde med et fodboldhold. Jeg ved ikke så meget om fodbold, som jeg gør om mennesker, hvilket giver mig en klar fordel i samarbejdet med Joakim og Karim. Jeg kommer ikke til at blande mig på det fodboldmæssige plan, men derimod udelukkende på holdets mentale status. Jeg ser meget frem til at arbejde med hele teamet, udtaler Lars Møller i en pressemeddelelse.