Kulmule smager Nam

Kim Jeppesen fra Restaurant Nam fra Aalborg vandt årets Local Cooking med hans bud på en kulmule med lokalt tilbehør og et østasiatisk tvist.

Ni af regionen retsauranter var ellers mødt op til kumule-kampen. Ruths Hotel  fra Skagen, Franks Restaurant fra Sæby, Bryghuset Vendia fra Hjørring, Strandhotellet i Blokhus. Applaus, Fusion, Tabu , Brdr. Price og endelig vinderen Nam, alle fra Aalborg.

Kokkedysten har et indbygget benspænd: Alle ingredienser skal være lokale, og så må der kun bruge et blus og en webergrill. 

Årets fisk - kulmulen, som alle skulle bruge, er landet i fra Hirtshals.

- Vi har jo en tendens til at være ret konservative i Danmark med fisk. For det første spiser vi ikke ret meget af det, men vores udvalg er også meget smalt. Kulmule er en fantasisk spisefisk, som vi burde spise meget mere af, siger koordinator og madanmelder René Langdahl Jørgensen, der styrer salgets gang.

Du kan se mere til kokkekonkurrencen i vores udsendelse 19.30.

 

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland