LIGE NU:

Mand fundet død i Hirtshals: To mænd er varetægtsfængslet

To danske mænd på 26 og 30 år er søndag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger. De er mistænkt for at stå bag drabet på en 42-årig rumæner i Hirtshals.

Søndag eftermiddag er to mænd blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtede for vold med døden til følge. De to mænd blev anholdt lørdag, efter en 42-årig rumænsk mand blev fundet død på Sophus Thomsensgade i Hirtshals lørdag morgen.

De to mænd er danske, 26 og 30 år gamle og er bosat i Hirtshals. Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi, Jette Rubien.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvordan de to mænd forholdt sig til sigtelsen, eller hvad de forklarede under grundlovsforhøret, fordi det foregik for lukkede døre, siger Jette Rubien.

De to mænd skal nu sidde varetægtsfængslet frem til den 9. november. Ingen af dem kærede fængslingen.

Seks anholdt, fire løsladt

Den 42-årige rumæner blev fundet på gaden tidligt lørdag morgen af en tilfældig forbipasserende. Ifølge Nordjyllands Politi havde han skader i ansigtet, som ikke umiddelbart stammede fra et fald.

Derfor begyndte politiet at efterforske sagen som et mistænkeligt dødsfald.

I alt seks mænd blev anholdt lørdag, efter liget af den 42-årige rumæner blev fundet i Hirtshals. Lørdag aften blev de fire dog løsladt igen, og de er ikke sigtede i sagen.

To danske mænd er her til eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger - sigtet for vold med døden til følge, efter en 42-årig rumæner i går morges blev fundet død på Sophus Thomsens Vej i Hirtshals.
Anna Marie Olesen

play Aftenskoleleder: - Coronapas er ikke et problem - vi glæder os bare over at komme i gang

AAL2

Antallet af flyafgange mellem Aalborg og København øges

Efterlysning

Politiet efterlyser to mænd mistænkt for røveri i tog

60_percent

play Nyt lægehus skal tiltrække nye læger til Hirtshals

Anna Marie Olesen

play Aftenskoleleder: - Coronapas er ikke et problem - vi glæder os bare over at komme i gang

AAL2

Antallet af flyafgange mellem Aalborg og København øges

Til forsiden

Til forsiden