LIGE NU:

Mogens Krogh om nordjysk topopgør: Vi var heldige sidst

Nummer to og nummer tre i herrernes 1. division i fodbold mødes på mandag i et vaskeægte nordjysk topopgør.

Sidste sæson var det ene hold 45 minutter fra at rykke op i det fornemme selskab i den danske Superliga. Det andet hold fejrede oprykningen fra 2. division til 1. division. 

Begge hold har nu til fælles, at de nyder en tilværelse som tophold i 1. division. Det ene hold, som en favorit inden sæsonen, det andet som sæsonens helt store overraskelse. 

Mandag bliver der nemlig fløjtet op til kamp mellem forhåndsfavoritterne fra Vendsyssel FF og overraskelsen fra Thisted FC. Lige nu ligger Thisted FC på 2. pladsen i rækken, mens Vendsyssel FF ligger på 3. pladsen. 

- Det er jo fantastisk. Thisted det er Nordic Bet-Ligaens helt store overaskelse som oprykkere med målsøgende fodbold og en rigtig stærkt offensiv. At de rent faktisk ligger foran os, det er den helt store overraskelse, fortæller direktør i Vendsyssel FF, Mogens Krogh. 

Sidst de to hold mødtes var tilbage i august. Det var på Lerpytter i Thisted. Her vandt Vendsyssel FF 1-2. 

-  Vi prøver at tage kampen op med dem. Vi var heldige da vi vandt i Thisted, så jeg håber det bliver lidt anderledes på mandag, fortæller Mogens Krogh. 

De to hold mødes mandag den 13. november. Kampen bliver fløjtet op klokken 18.30 på Vendsyssel FFs hjemmebane i Hjørring.