Det kan rent faktisk lade sig gøre at blive Lotto-millionær med nul rigtige. Foto: Kristian Brasen / Ritzau Scanpix

Nybagt millionær: - Godt med en skammel i nærheden

Mand fra Hjørring-egnen har fået tidlig julegave. Til trods for nul rigtige er han nu lottomillionær

Julen 2018 bliver lidt anderledes for en mand i 60’erne bosat i Hjørring Kommune. Lørdag var manden ude at gå, og undervejs tog han et smut forbi den lokale tankstation for at indløse et par gamle Lotto-kuponer.

Det var godt, der stod en skammel tæt på, for jeg måtte da lige sætte mig ned, så jeg ikke dejsede om.

Lottomillionær fra Hjørring.

- Den første var der ikke noget på, men den anden gav en lille lyd, så jeg spurgte den unge mand, der stod i kiosken, om det var de sædvanlige 50 kroner, jeg havde vundet. Han sagde, at det var væsentlig mere og pegede op på et skilt, hvor der stod at nogen havde vundet én million i den butik. Det var godt, der stod en skammel tæt på, for jeg måtte da lige sætte mig ned, så jeg ikke dejsede om, forklarer manden til Danske Spil. 

Manden vil gerne være anonym, men har til Danske Spil oplyst, at han er førtidspensionist på grund af nedslidning. Derfor falder den vundne million også på et tørt sted.

Læs også Uventet enighed: Byråd i Hjørring vil opføre besøgscenter ved Rubjerg Knude

- Jeg har sgu aldrig haft mange penge, da jeg har været lønmodtager hele mit liv med hårdt fysisk arbejde. Så det her er virkelig stort. Nu kan jeg få lidt mere ro på og pleje min gamle krop lidt, siger manden til Danske Spil. 

Millionen er tikket ind på mandens bankbog til trods for, at han faktisk ikke havde nogle rigtige på Lotto-kuponen. Pengene er vundet på grund af den såkaldte millionærgaranti, hvor to spillere med nul rigtige trækkes hver uge og præmieres med én million hver.

Manden håber, at der med pengene også er økonomi til at tage på en rejse til Bali og Sri Lanka, men inden da skal julen fejres.

- Først skal jeg holde jul med mine børn og børnebørn. Og de får selvfølgelig nogle større gaver i år.