LIGE NU:

Politi leder fortsat efter Jyske Bank-røver

Nordjyllands Politi fortsætter lørdag eftersøgningen efter gerningsmanden bag røveriet i Jyske Banks filial i Sindal.

Fredag formiddag blev Jyske Bank i Sindal udsat for røveri, og lige siden har Nordjyllands Politi intenst ledt efter gerningsmanden, der endnu er på fri fod.

Som et led i eftersøgningen valgte Nordjyllands Politi fredag at offentliggøre en overvågningsvideo fra røveriet, hvor man tydeligt kan høre gerningsmanden tale med en nordjysk accent.

Lørdag morgen er gerningsmanden endnu ikke pågrebet, og overvågningsvideoen er stadig  politiets bedste spor i sagen.

- Her lørdag morgen er der ikke rigtig noget nyt i sagen, og vi har ikke nogen efterlyste, siger Bent Højgaard, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi havde håbet, at man ved at frigive overvågningsvideoen kunne få hjælp fra befolkningen, og fredag udtalte Peter Skovbak, der er vicepolitiinspektør og står for efterforskningen:

- Vi hører meget gerne fra folk, der kan genkende stemmen. Den er lige nu vores bedste spor sammen med billederne fra overvågningen.

Lørdag morgen har Nordjyllands Politi stadig ikke fået et gennembrud i sagen, og derfor er meldingen stadigvæk, at alt hjælp modtages.

- Vi arbejder selvfølgelig videre på sagen, men det er klart, at det vil hjælpe os meget, hvis der kom en borger og sagde, at vedkommende kunne genkende gerningsmanden, siger Bent Højgaard

 

Signalement:

Har man oplysninger, der kan bidrage til opklaringen, kan Nordjyllands Politi kontaktes på 114.