Så er der fare for kø: Vejen mellem Hjørring og Frederikshavn fræses op

Vejdirektoratet lægger ny asfalt på Rute 35 Frederikshavnsvej ved Sindal fra mandag, og det sker i dagtimerne. Arkivfoto Foto: Thomas Gaardsmand (arkiv)

Vejdirektoratet lægger ny asfalt på Rute 35 Frederikshavnsvej ved Sindal fra mandag, og det sker i dagtimerne.

Fra mandag den 14. oktober og cirka tre uger frem er der fare for at turen mellem Hjørring og Frederikshavn kommer til at tage længere end sædvanligt. Vejdirektoratet går nemlig i gang med at lægge ny asfalt på en strækning på cirka 5,5 kilometer på rute 35, Frederikshavnsvej ved Sindal.

Arbejdet begynder med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Arbejdet udføres i dagtimerne, og trafikken afvikles med signalregulering. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne.

Og man kan ikke garantere, at asfalt-arbejdet holder sig inden for de planlagte tre uger, idet dårligt vejr kan forlænge arbejdet.

Forsiden lige nu