LIGE NU:

Se video: Ny sportsdirektør: Jeg glæder mig til opgaven

TV2 Nord Mogens Jørgensen har mødt Ole Nielsen, der i dag blev præsenteret som ny sportsdirektør i Vendsyssel FF. Hans vigtigste opgave bliver at vendelboerne overlever i Superligaen, fortæller han.

Der venter et spændende forår, og det alt afgørende er at klare frisag i Superligaen.

Sådan lyder det fra Vendsyssel FFs nye sportsdirektør, der torsdag blev præsenteret i klubben. TV2Nords Mogens Jørgensen mødte umiddelbart efter offentliggørelsen den nye sportsdirektør til et interview. Ole Nielsen har 10 års erfaring fra diverse superligaklubber, og han starter i sit nye job med det samme. Han har fulgt Vendsyssel FF igennem seneste år og glæder sig til at blive en del af truppen.

- Jeg ser frem til masser af kampe, hvor der formentlig bliver nerver på, siger Ole Nielsen.

Med en placering som nummer 12 i Superligaen ved vinterpausen har Vendsyssel leveret en godkendt præstation, som oprykker.

En overlevelse kan måske hjælpes på vej med tilgang af nye spillere i vinterpausen, og det er netop dette projekt, Ole Nielsen i første omgang kaster sig over.

- Der venter os et utroligt spændende forår, hvor det altoverskyggende mål naturligvis er at forblive i Superligaen. Min opgave på den korte bane et at få styrket truppen, således at vi på bedst mulig vis kan opnå vores mål, forklarer Ole Nielsen.

Vendsyssel FF har været uden sportsdirektør, efter at Glen Riddersholm efter kun omkring halvanden måned i jobbet i stedet takkede ja til cheftrænerposten i SønderjyskE.

Ole Nielsen var torsdag aften gæst i vores nyhedsudsendelse. Hør ham fortælle om sit nye job i videoen.