Svindlede sig til gratis indkøbstur i tømmerhandel

En mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet i 14 dage, efter han af flere omgange har misbrugt en andens kontooplysninger.

En håndværker i Hjørring blev i januar udsat for et større indbrud, hvor tyven slap afsted med adskillige effekter. Blandt tyvekosterne var også håndværkerens kontooplysninger. Dernæst kunne han bare se til, mens hans oplysninger af flere omgange blev misbrugt i tømmerhandler. Det oplyser politikommissær Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi i Hjørring. 

Kort tid efter kunne politiet anholde og sigte en 34-årig mand fra Hirtshals for tyveriet og bedrageriet. Men den nu sigtede mand ophørte ikke med bedrageriet. Han forsøgte efterfølgende af to omgange at misbruge håndværkerens kontooplysninger i en tømmerhandel i Brøndby og dernæst på hjemmesiden Ellos. I begge tilfælde lykkedes det ham ikke at komme afsted med nogen varer.

Den 34-årige mand blev tirsdag varetægtsfængslet i 14 dage i et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Manden er varetægtsfængslet i surrogat på en retspsykiatrisk afdeling.

Manden er i forvejen kendt for bedrageri.