Seneste nyt:

Endnu en ung nordjyde efterlyses: Har du set 22-årige Mia?

Mia Skadhauge Stevn har siden natten til søndag været savnet af sin familie.

Listen over forsvundne nordjyder efter nattelivets genåbning stiger nu fra en til to. Det meddeler Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Mia Skadhauge Stevn fra Aalborg er ikke blevet set siden natten til søndag. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde den 22-årige nordjyde. Politiet offentliggører samtidig et overvågningsbillede fra natten til søndag af Mia Skadhauge Stevn.

Hun er senest blevet set på Ved Stranden i Aalborg klokken 6.02 søndag morgen i retning mod Vesterbro. 

Politiet er både til stede i Jomfru Ane Gade med hundepatruljer, foretager afhøringer og ser overvågningsmateriale igennem for at fastslå den 22-åriges færden, efter hun senest blev set.

På Facebook efterspørger Mia Stadhauge Stevns familie også om hjælp til at finde hende.

Ingen forbindelse mellem sager om efterlysning

Men hun er ikke den eneste, politiet har i søgelyset efter weekenden. Også den 21-årige Oliver Ibæk Lund forsvandt i forbindelse med en bytur natten til fredag, og både politiet og den frivillige forening Missing People har ledt efter Oliver Ibæk Lund, det meste af søndagen, men uden held. 

Missing People har arrangeret endnu en eftersøgning af Oliver Ibæk Lund mandag klokken 14, og vil i samme eftersøgning også lede efter Mia Skadhauge Stevn. 

Ifølge Nordjyllands Politi er det formentligt tilfældigt, at både Oliver Ibæk Lund og Mia Skadhauge Stevn er meldt savnet i denne weekend.

- Det er heldigvis ikke ofte, at vi får to efterlysninger i så kort et tidsrum, og vi udelukker ingen muligheder endnu. Men der er ingenting, der på nuværende tidspunkt tyder på, at de to sager har noget med hinanden at gøre, siger Kenneth Rodam, Politikommisær ved Nordjyllands Politi. 

Han har siddet med den indledende efterforskning sammen med vicepolitiinspektør Frank Olsen. 

Frank Olsen fortæller, at familien er meget bekymret, da Mia Skadhauge Stevn plejer at være i regelmæssig kontakt med sin familie. Derudover undrer politiet sig over den retning, Mia Skadhauge Stevn gik i fra Jomfru Ane gade.

- Vi vil gerne høre fra vidner, der kan have set hende gå fra Jomfru Ane Gade. Særligt fordi hun går imod Vesterbro, men vi ved, hun bor i Vejgaard, fortæller Frank Olsen til TV2 Nord.

Hvis du har set eller hørt noget, bedes du ringe til Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.


20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

preben bang

play Folketingsmedlem anbefaler HK at slæbe sure kunder i retten

Erik Westergaard

Nedrivning af minkfarme bliver dyrere end forventet – og kommer til at trække ud

markbrand 1

Rygende travlt beredskab: Ni høst-brande på én dag

20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

preben bang

play Folketingsmedlem anbefaler HK at slæbe sure kunder i retten

Til forsiden

Til forsiden