Seneste nyt:

Mor fulgte eftersøgningen af Oliver: - Det betyder meget, at mange hjælper med at lede

Søndag søgte både beredskab, politi og frivillige efter 21-årige Oliver Ibæk Lund, der har været forsvundet i flere dage. Hans mor fulgte med i eftersøgningen.

Søndag fandt en større eftersøgning sted i Aalborg i forsøget på at finde 21-årige Oliver Ibæk Lund, der forsvandt under en bytur natten mellem torsdag og fredag.

Dykkere fra Nordjyllands Beredskab, en helikopter samt hundepatruljer fra Nordjyllands Politi deltog i eftersøgningen, og det samme gjorde omkring 150 frivillige igennem organisationen Missing People.

- Vi kan supplere politiet, fordi vi kan samle en masse frivillige øjne, siger Vivian Winther Eriksen, der leder Missing Peoples indsats.

Bente Lund var også mødt op i Aalborg. Hun er mor til Oliver Ibæk Lund og sidder på hotellet, hvor Missing People leder deres eftersøgning fra, og venter på nyt.

- Vi har både kontakt med politiet og Missing People. De søger på lidt forskellig måde, og det betyder rigtig meget, siger Bente Lund, som har en appel.

- Hvis nogle har kameraovervågning på eksempelvis deres virksomhed eller butik, så håber jeg, de vil tjekke, om de kan se Oliver, siger hun.

Søger videre

Oliver Ibæk Lund er sidst set på Toldbod Plads i Aalborg cirka klokken 01.00 natten til fredag. Her ventede han, mens nogle af kammeraterne var på McDonald's for at hente mad. Da de kom tilbage, var han væk.

Søndagens eftersøgning gav ikke nye spor efter den 21-årige.

- Vi har ingen konkret formodning om, at han er faldet i vandet, men vi søger bredt i området, siger vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi.

Oliver Ibæk Lund beskrives som en mand af almindelig bygning med mørkt kort hår. Natten, hvor han forsvandt, var han iført en mørk uldfrakke, lyseblå jeans og brune sko. Han bærer desuden briller.

Hvis du har set eller hørt noget, bedes du kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Missing People søger efter Oliver igen mandag fra klokken 14. Man kan finde mere info på organisationens Facebook-side.