Foto: Joakim Brader

Flittige indbrudstyve på rov i nordjyske hjem

På 24 timer har der været indbrud i Brønderslev, Vadum, Vodskov og Hjallerup.

Det er formentlig nogle spilleglade indbrudstyve, der har været på spil i tidsrummet mellem mandag morgen og tirsdag morgen. I hvert fald er to nordjyske hjem blevet en PlayStation 4 fattigere.

Udover spillekonsollen savner en villaejer på Liljevej i Vodskov også smykker, kontanter, softguns og flere ure, efter ukendte indbrudstyve brød ind gennem et badeværelsesvindue med hjælp fra en skruetrækker mellem klokken 8.45 og 21.20.

I Hjallerup var det et koben, der blev taget i brug. Her blev der begået indbrud mandag mellem klokken 14 og 23.15 i et hus på Benediktevej, og tyvene slap afsted med smykker, en bærbar ASUS-computer, en ældre mobiltelefon af mærket Sony samt sølvtøj.

I Brønderslev var den også gal. På Griegsvej var der ubudne gæster mandag mellem klokken 18.20 og 20.40. Ligesom ved indbruddet i Hjallerup var det et koben, der blev brugt til at tvinge sig vej gennem et vindue. Tyvene er formentlig både velduftende og med på accessories-fronten. I hvert fald stjal de både parfume, en guldring, en halskæde, en taske og kontanter.

Natten til tirsdag mellem klokken et og klokken fem blev et værelses-vindue åbnet op i en villa på Taksvej i Vadum. Også her blev en PlayStation 4 stjålet, ligesom et fladskærms-TV fra Sony fik nye ejere.

Nordjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har set noget mistænkeligt, eller som er blevet tilbudt hælervarer. De kan kontaktes på 114. 

Læs også Indbrud i efterårsferien faldet med 33 procent på to år