LIGE NU:

11-årig pige modtager pris for heltemod

Marinella Christiansen reddede sin veninde fra at drukne i et spabad på Klim Strand Camping sidste sommer. Nu modtager hun en pris for indsatsen.

Det var noget at et drama, der udspillede sig, da 11-årige Marinella Christiansen fra Esbjerg måtte redde sin veninde Mathilde fra at drukne i et spabad. Ulykken fandt sted sidste sommer på Klim Strand Camping i Fjerritslev, hvor de begge var på ferie sammen med venindens forældre. 

Marinella Christiansen blev bekymret for Mathilde , da hun ikke kom op efter et dyk i spabadet. Venindens hår havde sat sig fast i udsugningsdysens tryk. Alvoren gik hurtigt op for Marinella Christiansen, der efter et ihærdigt forsøg måtte sande, at hun ikke selv kunne få frigjort sin veninde. Hun sprang derfor ud for at tilkalde hjælp, mens veninden fortsat var fanget under vandet.

Et ægtepar kom pigerne til undsætning, og det lykkedes manden at få veninden fri og efterfølgende yde førstehjælp. Marinella Christiansens veninde blev i helikopter fragtet til Aalborg Sygehus, hvor hun blev genoplivet.

For indsatsen modtog Marinella Christiansen i dag prisen Den Gyldne Sofus 2016, som uddeles af Falck i samarbejde med Børneulykkesfonden ved den store Falck-dag i LEGOLAND.

Begge piger bor i Esbjerg.

Brøndby-Aab

AaB lider nederlag til Brøndby

Rasmus Rasmussen Spartathlon

Rasmus har løbet 246 kilometer i Grækenland: - Det var lidt uvirkeligt, om det virkelig kan passe

Kunsten Aalborg

550.000 kroner forsvundet fra værk: Kunsten-direktør overrasket over medierne

ENG4_8164.MXF.00_39_33_07.Still001

play Efter to år med corona: Efterskolelivet hitter

Brøndby-Aab

AaB lider nederlag til Brøndby

Rasmus Rasmussen Spartathlon

Rasmus har løbet 246 kilometer i Grækenland: - Det var lidt uvirkeligt, om det virkelig kan passe

Til forsiden

Til forsiden