- Medarbejderne er rasende, lyder det fra tillidsrepræsentant Henrik Larsen. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

80 medarbejdere har nedlagt arbejdet på Schulstad

Utilfredshed med lønforholdene fik fredag 80 produktionsmedarbejdere til at nedlægge arbejdet på Schulstad i Pandrup.

Produktionen står stille på Läntmannen Schulstad i Pandrup, efter 80 medarbejdere fredag valgte at nedlægge arbejdet i protest.

Medarbejderne er dybt utilfredse over de lokalforhandlinger, som foregår lige nu, fortæller tillidsrepræsentant Henrik Larsen.

Tillidsrepræsentanten vil ikke gå ind i de konkrete detaljer i forhold til, hvad medarbejderne er utilfredse med, men han oplyser, at det drejer sig om lønforholdene.

- Medarbejderne er rasende. De føler sig ikke værdsat, siger Henrik Larsen til TV2 Nord.

Medarbejderne mødes mandag

Fredag blev produktionsmedarbejderne samlet på fabrikken, og her blev det vedtaget at nedlægge arbejdet. 98 procent af de 80 medarbejdere stemte for arbejdsnedlæggelsen, fortæller tillidsrepræsentanten.

- Mange af medarbejderne har weekendarbejde og taber hele deres ugeløn ved at nedlægge arbejdet. Det understreger jo bare, at de virkelig mener det, siger Henrik Larsen.

Mandag morgen klokken seks er der fagligt møde på fabrikken, og mandag eftermiddag er der møde mellem medarbejdergruppen og ledelsen.

Administrerende direktør hos Läntmannen Schulstad A/S, Allan Christiansen, ønsker ikke at kommentere på arbejdsnedlæggelsen før mandagens møde mellem parterne.

- Vi afventer situationen lige nu, siger Allan Christiansen, som oplyser, at arbejdsnedlæggelsen påvirker mængderne af brød til butikkerne søndag og mandag.

00:23

80 ansatte på Schulstad fabrikken i Pandrup har nedlagt arbejdet.

Luk video