LIGE NU:

Flere lejeboliger på vej i Aabybro

Der er 56 lejeboliger og 31 ejerboliger på vej i Aabybro midtby og Aabybrocentret.

Der er efterspørgsel efter lejeboliger i Aabybro, og derfor har kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune besluttet at bygge 56 nye lejeboliger og 31 ejerboliger i forbindelse med et gennemgribende fornyelsesprojekt i Aabybro midtby og Aabybrocentret.

- Centret og midtbyen i Aabybro får et markant løft, og udvider samtidig området opad. Det er med til at sørge for, at Aabybro får en central midtby, der understøtter handelslivet og bosætningen, siger Mogens Christen Gade fra Venstre, der er borgmester i Jammerbugt Kommune.

quote Det er med til at sørge for, at Aabybro får en central midtby.

Mogens Christen Gade, borgmester

Lejeboligerne i Aabybrocentret etableres på førstesalen af butiks- og erhvervslokaler. Det er Nørresundby Boligselskab, der står for byggeriet af de almene boliger.

Derudover kommer der 15 lejeboliger til området, hvor det tidligere posthus lå, i 2021. Det er Tom Jacobsen A/S, der står for byggeriet her.

- Vi ved, at der er stor efterspørgsel efter centralt beliggende lejeboliger, og det behov er renoveringen og moderniseringen af centret og midtbyen med til at imødekomme, siger borgmester Mogens Christen Gade.

Boligerne i Aabybro Centret forventes at være klar til indflytning omkring 1. november 2021, mens boligerne på Posttorvet forventes at være klar til indflytning i forsommeren 2021.

Skitse af Posttorvet.
Skitse af Posttorvet.
Foto: Skitse / Jammerbugt Kommune