Foto: Pressefoto

Jammerbugt FC henter defensic forstærkning i Thisted

Thisted-spiller skal forstærke defensiven i Jammerbugt FC, der kæmper for overlevelse i 2. division.

Thisted FC siger farvel og Jammerbugt FC siger goddag til Søren Vendelbo Pedersen, der skifter den ene 2. divisionsklub ud med den anden i et skifte, der skal styrke Jammerbugt FC's defensiv i kampen for overlevelse i landet tredjebedste række.

Søren Vendelbo Pedersen, der er fra Fjerritslev skifter til Jammerbugt FC på en toårig kontrakt. Han skal styrke defensiven i Jammerbugt efter Emil Haucke i vinterpausen har besluttet at sætte fodboldtilværelsen på standby for at hellige sig sine nye roller som nyuddannet fysioterapeut og far.

- Søren er en vigtig forstærkning for os. Søren skal først og fremmest ind og stabilisere forsvaret med sit gode spil. Søren har en dejlig ro på bolden og så er han nærkampsstærk, kvaliteter der er utroligt vigtige i hans position. Samtidig er Søren, i form af sine kun 22 år, fortsat en ung spiller og derfor er noget af det, vi skal arbejde med, at Søren nu skal tage endnu mere ansvar end han har været vant til. Det er jeg sikker på Søren er klar til og på træningsbanen viser han en enorm dedikation og yder maksimum hver gang. Det bidrager også til, at træningsniveauet løftes. Så vi er meget glade for, at det er lykkes at få Søren til Jammerbugt FC, udtaler cheftræner Lars Justesen til Jammerbugt FC's hjemmeside.

Han følges op af Søren Vendelbo Pedersen selv, der kalder skiftet til Jammerbugt FC et godt valg.

- Der er udsigt til spilletid i et spændende forår, hvor vi skal kæmpe om at forblive en divisionsklub, hvilket jeg tror fuldt og fast på vil lykkes. Jeg ser derfor gode muligheder for at udvikle mig som fodboldspiller i Jammerbugt FC, en klub som jeg har hørt mange gode ting om, og som jeg tror går en spændende fremtid i møde over de næste par sæsoner.

- Jeg skal forsøge at styrke den defensive del af holdet og gå ind og tage noget ansvar. Vi er mange unge spillere på holdet, så vi må hjælpe hinanden, men samtidig tage ansvar individuelt. Det er en rolle både jeg og resten holdet skal påtage sig, udtaler han.

Søren Vendelbo Pedersen har trænet med i opstartsfasen af forårets forberedelser og spillede således også med i årets første træningskamp, der endte 1-1 mod AaB’s reserver.