Foto: Blokhus Musikuge

Foto: Blokhus Musikuge

1 af 2

Jazz, pop og viser fylder Blokhus

Blokhus går til musikken nu med et nyt tiltag, Blokhus Musikuge, som byder på fire dage med koncerter i hele byen, nogle af dem endda gratis.

Der bliver fuld blæs på musikken i Blokhus de kommende dage, når Blokhus Musikuge løber af stablen. Og festlighederne begynder i dag, torsdag.

Musikugen er en ny event, der skal skrue op for musikken i badebyen, og selv om det er et spritnyt initiativ, er der allerede store forventninger om succes:

- Det er første gang, vi arrangerer en musikuge, og vi starter i det små. Men det kan jo udvikle sig år for år. Andre musikfestivaler bliver store med årene, det er der ingen grund til, at vi ikke også skal blive,” sig Jarlis Nilsson, som er medlem af restauratørgruppen bag musikugen og bestyrer af Blokhus Fiskerestaurant.

Åbningsdagen vil blandt andet byde på en gratis koncert på Torvet den aalborgensiske trio InSitu, og frem til søndag vil byens restauranter invitere indenfor til en lang række koncerter med noget for enhver smag - og muligheden for at nyde god mad og et godt glas, mens man lytte.r

I resten af byen vil der dukke spontane koncerter op rundt om i bybilledet. Man kan blandt andet høre Skagerrakkærne, Michael Krause, Hjerteslagere, Ulrikke, Nordjysk Jazz Sørwis, Corioso Koret og mange, mange flere.

Det fulde program og flere gode grunde til at lægge vejen forbi Blokhus denne weekend kan ses på www.visitjammerbugten.dk/jammerbugten/blokhus-musikuge-2016.