00:24

Voldsomt røveri i Brovst

Knivrøver fra Brovst stadig på fri fod: - Meld dig selv

Nordjyllands Politi leder stadig efter tirsdagens knivrøver fra Brovst - nu opfordrer de manden til at melde sig selv.

Onsdag morgen er den unge mand, der tirsdag formiddag forsøgte at begå to røverier og stak en person ned i Brovst, stadig på fri fod.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen, der også er klar i sin opfordring til manden:

- Der er stadig intet nyt om knivrøveren, men vi leder efter ham. Derfor opfordrer vi også til, at han melder sig selv. Vi kender hans identitet, så vi skal nok finde frem til ham, siger Jesper Sørensen.

To adresser ransaget

Knivrøveren har været efterlyst, siden han klokken 10.35 tirsdag formiddag forsøgte at begå det første indbrud. Det skete i Fakta i Brovst, men da butikken er kontantløs, gik manden derfra med uforrettet sag. 

Læs også Ung mand røvede supermarked med kniv

I stedet forsøgte han sig med et nyt røveri i SuperBrugsen i Jernbanegade, men her endte det i tumult, da en kunde i kø forsøgte at holde ham tilbage. Under flugten stak knivrøveren sit våben i siden på kunden, som måtte til behandling på Aalborg Universitetshospital. Han har det dog efter omstændighederne godt.

Tirsdag aften har Nordjyllands Politi ransaget to adresser, hvor de mente, knivrøveren måske kunne være - en i Ulsted og en i Brovst. 

Læs også Politiet kender knivrøvers identitet: Pågrib ham ikke selv

- Det gjorde vi selvfølgelig fordi, vi leder efter gerningsmanden, men også efter spor fra selve røveriet, og vi har fundet flere genstande vi kan forbinde med røveriet, så vi er helt sikre på, at han har været på en af de her adresser, sagde vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Fallberg tirsdag aften.