Foto: Per Frank Paulsen

Ung mand røvede supermarked med kniv

Nordjyllands Politi var tirsdag massivt til stede i Jernbanegade i Brovst, hvor en røver har stukket en person ned i forbindelse med røveri i SuperBrugsen.

Nordjyllands Politi leder tirsdag eftermiddag stadig efter den unge mand, der først forsøgte at begå røveri i Fakta og siden lykkedes med det i Superbrugsen i Brovst.

Klokken 10.35 forsøgte den unge mand at begå røveri mod Fakta på Toftevej i Brovst. Det mislykkedes dog, fordi supermarkedet er kontantløst. Blot to minutter senere slog den samme gerningsmand til mod Superbrugsen, der ligger kort fra Fakta.

Her truede han, ligesom i Fakta, med en kniv, men i sin flugt fra stedet kom han i tumult med et vidne, der forsøgte at stoppe ham. Dette vidne - en mand - blev i den forbindelse stukket i siden med kniven. Han meldes dog uden for livsfare og har det efter omstændighederne godt.

  Foto: Per Frank Paulsen

Efter røveriet og knivstikket stak gerningsmanden af fra stedet i ukendt retning, og klokken 14.45 er det stadig ikke lykkedes for Nordjyllands Politi at fange ham. Man har ellers været - og er stadig - til stede i Brovst, og eftersøgningen af den formodede gerningsmand fortsætter, ligesom teknikere arbejder på at indsamle muligt bevismateriale.

Politiet gik efter røveriet også ud med flere billeder af den formodede gerningsmand. Billeder, der er optaget af overvågningskameraer i begge de ramte butikker og som blandt andet viser det meget karakteristiske bukser røveren har på.

- Når vi går ud med de her billeder, er det jo fordi vi håber at få en reaktion fra borgere, der kan kende gerningsmanden og det kunne blandt være ud fra de ternede bukser, der er meget specielle, siger Kenneth Ginnerup Skovmose, der er politikommissær ved Nordjyllands Politi.

- Vi vil rigtig gerne vide, hvem han er, men alt hvad man mener kan gavne efterforskningen, må man meget gerne fortælle os os, lyder det videre.

Politikommissæren understreger, at hvis man ser den formodede gerningsmand, skal man ikke selv gibe ind, men istedet straks tilkalde politiet på telefon 114. Her kan man også fortælle politiet om andet, der har med sagen at gøre.

TV2 Nord har 6. februar klokken 21.15 fjernet billederne af den formodede gerningsmand, da hans identitet nu er kendt af politiet. Du kan læse sidste nyt i sagen ved at klikke herunder:

 

Læs også Politiet kender knivrøvers identitet: Pågrib ham ikke selv