LIGE NU:

Landsretten stadfæster dom: Klarborg-familie vinder nissekrig

Etly Klarborg har endnu engang fået medhold i, at Rikki Tikky Company ikke fulgte reglerne efter opsigelse af aftale om salg af Klarborg-nisser.

Der findes flere end 300 forskellige af de elskelige, runde nissefigurer, man i flere år nu har kunnet købe i hele landet under mærket Trip Trap, der ejes af Rikki Tikky Company. 

I mange år har der været aftale om, at Rikki Tikki Company solgte nisserne efter en licensaftale til Klarborg. Men da Klarborg-familien i juni 2015 opsagde den aftale for at sælge nisserne under eget navn, blev de to parter uenige om, hvordan opsigelsesperioden skulle afvikles.

Her mente Rikki Tikki Company, at de over de næste 24 måneder, som opsigelsesperioden løb over, kunne blive ved med at bestille og sælge nye nisser fra Klarborg - familien derimod mente, at Rikki Tikki Company i løbet af de 24 måneder skulle tømme det lager, de allerede havde. 

Sø- og Handelseretten har tidligere givet Klarborg-familien ret i, at Rikki Tikky Company skulle tømme deres varelager. Den dom blev anket til landsretten, og sagen blev så endeligt afgjort tirsdag.

Her fik Klarborg-familien endnu engang rettens ord for, at Rikki Tikky Company ikke måtte lave nye bestillinger, men bare skulle sælge ud af det daværende varelager af de populære nisser. 

Selvom sagen nu er afsluttet kan de to parter ikke lægge sagen helt bag sig. Jyllandsposten.dk skriver, at Klarborg-familien har tænkt sig at søge om erstatning for det ulovlige nissesalg i perioden fra oktober 2015 og frem. Hvor stort et erstatningskrav, der bliver tale om, vil Mads Klarborg, der er krativ direktør, ikke ind på. 

 

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

Lad dig ikke friste: Snyd med coronapas kan koste en plet på straffeattesten

sandskulpturer 7

play Attraktioner gør klar til at åbne torsdag

Prototype på eldrevet passagerfærge der skal kunne sejle autonomt mellem Nørresundby og Aalborg.

Fjordbus over Limfjorden: Selvsejlende elfærge forventes klar i 2022

112 alarm politi politibil

Hasarderet kørsel og hærværk foran børnehavebørn

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

Lad dig ikke friste: Snyd med coronapas kan koste en plet på straffeattesten

sandskulpturer 7

play Attraktioner gør klar til at åbne torsdag

Til forsiden

Til forsiden