Leo er endelig udskrevet: - Det er simpelthen så skønt

Efter at have været indlagt i længere tid er Leo, fra Sussi og Leo, i dag blevet udskrevet fra hospitalet.

 Leo har været indlagt med tarmslyng siden december. Men i dag er der godt nyt - for nu er han vendt hjem til Sussi igen:

 - Det er simpelthen bare dejligt at komme hjem igen - det har jeg ventet på i flere måneder, siger en glad Leo, da TV2 Nord møder ham, blot en time efter, han er blevet udskrevet. 

- Det er dejligt at have dig hjemme igen, skat, siger Sussi og tager om hans hænder. 

Mandag kom det frem, at Leo har været alvorligt syg, og derfor har han været nødt til at indstille sin karriere. Efter at have optrådt i 51 år, skal han nu vænne sig til at være hjemme, når Sussi er ude at spille. 


- Det bliver svært at få tiden til at gå, men hun har lovet mig en hund, griner Leo, og fortæller, at det skal være en stor grand danois. 

Leo har den seneste tid haft problemer med stemmen, som er blevet en del hæs. 

- Lige nu har jeg det faktisk fint med at gå på pension. Om jeg bliver ved med at have det sådan, det er ikke til at sige. Men som min stemme har det lige nu, så er der ikke så meget at gøre, siger Leo. 

Kommer ikke til at kede sig

Leo vil nu koncentrere sig om at få det bedre. Selvom Sussi fortæller, at Leo ikke er ret god til at være alene hjemme, så har han et par hobbyer at gå i gang med: 

- Jeg har så mange andre ting, så det er ikke fordi, jeg kommer til at kede mig. Jeg har et par computerprogrammer og nogle computerspil, jeg gerne vil i gang med. Og så har jeg nogle romaner, jeg skal få til at hænge sammen.

Når Sussi fremover selv skal ud og spille med bandet, er det med støtte fra Leo. 

- Det er jeg spændt på. Hun er ikke færdig endnu - hun har meget tilbage i sig at give, lyder det fra Leo. Seneste nyt

fra Nordjylland