Nordjyllands Politi søger oplysninger om denne bil, som den 72-årige kvinde kørte i, da hun forlod sit hjem 10. december. Foto: Nordjyllands Politi

Missing People går ind i eftersøgning af 72-årig kvinde

I dag begynder organisationen Missing People deres anden søgning efter den 72-årige kvinde, der sidst er set den 10. december.

Den frivillige organisation, Missing People, indleder klokken 10 torsdag deres anden eftersøgning af en 72-årig kvinde.

Hun kørte fra sin bopæl i Aggersund i en lyseblå Skoda Fabia og er ikke set siden. Kvinden beskrives som 72 år, 155-160 cm, kraftig af bygning, kort rødt hår.

Læs også Forsvundet på 18. døgn: - Vi forstår det ikke

Organisationen Missing People har arrangeret en eftersøgning, der kommer til at foregå i biler. 

- Der indkaldes herved til eftersøgning efter den forsvundne kvinde. Søgningen kommer til at foregå i egen bil. For at deltage i eftersøgninger med Missing People skal du være fyldt 18 år. Man behøver ikke deltage i hele det udmeldte tidsrum, eftersøgningen varer. Hver en time hjælper os og de pårørende, så kom og kør med – også selvom du kun har et par timer, skriver organisationen på Facebook. 

Hos Nordjylland Politi er der ikke nyt om kvindens færden eller opholdssted. 

- Vi har ikke meget at gå efter. De tekniske muligheder - sporing af kvindens telefon og bilens nummerplade - har ikke givet noget resultat, og vi har ikke fået nogen henvendelser fra offentligheden, så vi har ingen indikation af, om hun er i nærheden eller et helt andet sted i Danmark eller i udlandet, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi, Karsten Højrup. 

Nordjyllands Politi søger oplysninger om denne bil, som 72-årige kvinde kørte i, da hun forlod sit hjem 10. december. Foto: Nordjyllands Politi

Han synes derfor, det er fint, at Missing People laver en undersøgelse af området omkring Fjerritslev i bil. 

- Vi forventer ikke, at der er sket nogen kriminel handling, vi har ikke nogle tips at gå efter, så vi står på ret bar bund i sagen, siger han. 

Har man oplysninger om kvinden, skal man kontakte Nordjyllands Politi på 114. 

Denne artikel blev lørdag den 6. januar 2018 opdateret i form af, at foto og navn blev fjernet, da efterlysningen blev afblæst.