Nanna gør TV2 Nord lidt grønnere

Bæredygtighed bliver et af de områder, som den nyudnævnte chefsekretær og projektleder skal arbejde med.

TV2 Nord-logoet er fortsat er rødt og hvidt, men mediehuset har ansat Nanna Bentzen til at gøre det hele lidt grønnere. Ikke logoet, men virksomheden som sådan, for det bliver en meget vigtig opgave for TV2 Nords nye chefsekretær og projektleder at være med til at føre virksomheden ind i fremtiden på den bæredygtige måde.

Bæredygtighed er i dén grad noget, som Nanna Bentzen brænder for og har forstand på. Hun kommer fra en stilling som Project Manager i turistorganisationen Destination Nord, hvor hun netop har arbejdet med bæredygtig turisme i landsdelen. 

Lykønskninger og tak strømmede ind til hende for et par uger siden fra tidligere kollegaer, da Aalborg på en stor international konference blev ranglistet som nummer fire over verdens mest bæredygtige turistdestinationer. En placering, som Nanna Bentzen i høj grad har æren for.

Ansvar for bæredygtighed

Derfor er det også helt naturligt, at bæredygtighed bliver et af de områder, som den nyudnævnte chefsekretær og projektleder skal arbejde med, og hun glæder sig over de nye udfordringer – herunder også de klassiske chefsekretær-opgaver, hvor hun bliver en central midtbanespiller, som i tæt samarbejde med ledelsen skal binde huset sammen og få det hele til at glide.

- Jeg søgte jobbet som chefsekretær hos TV2 Nord, da jeg søgte nye udfordringer og mulighed for at bruge mine kompetencer inden for projektledelse og styring, fortæller Nanna Bentzen.

- Fagligt håber jeg især at kunne bidrage med min viden om implementering af bæredygtige initiativer og generelt den grønne omstilling. Jeg håber at kunne bidrage med konkrete ændringer og fremtidige løsninger, som er til gavn for miljøet omkring os, tilføjer Nanna Bentzen.

Grønne tiltag

TV2 Nord er allerede godt igang med en række initiativer på det grønne område. Engang var elforbruget en af de helt store udfordringer, blandt andet på grund af meget stort forbrug til lys i studier og lignende. I dag er alt lys skiftet til LED. Et af de seneste tiltag handler om installation af solcelle-anlæg på taget af TV2 Nord i Aabybro. 

Anlægget ventes at kunne producere 55.000 KWt årligt, hvilket svarer til 15-20 % af husets samlede el-forbrug. Et af de næste tiltag handler om affaldssortering, hvor TV2 Nord fra januar skal til at sortere alt i 10 forskellige bunker. 

Flere uddannelser i bagagen

Nanna Bentzen, som bor i Aabybro, har flere uddannelser i bagagen. Hun er oprindeligt uddannet markedsføringsøkonom, og det med bæredygtighed kom ind i billedet, da hun hoppede på skolenbænken for at supplere med en uddannelse inden for Sustainability og Business Development. 

Under denne uddannelse var hun i praktik hos Destination Nord, hvor hun senere fik job og gode erfaringer i at arbejde med bæredygtighed. Nanna Bentzen har desuden en bachelor i International Hospitality Management, som blandt andet har givet viden og indsigt i projektstyring og virksomhedsdrift.

- Jeg er utrolig glad for min nye position, hvor jeg har mulighed for at bruge mine kompetencer inden for projektledelse, ledelse, styring og kontakt med masser af mennesker. Jeg er en persontype som inspireres af at være i et miljø af kompetente mennesker, hvor jeg kan blive inspireret og tilegne mig ny viden. Dét er jeg sikker på, at jeg får masser af hos TV2 Nord, hvor et fagligt højt niveau er vigtigt, siger Nanna Bentzen.


Seneste nyt

fra Nordjylland