Gruppen, der står bag den nye byfest i Aabybro.

Ny byfest skal samle ind til legeplads i Aabybro

Et nyt velgørenhedskoncept i Aabybro vil samle byens borgere til en tredages byfest spækket med koncerter og forskellige aktiviteter. Al overskud går til etableringen af en ny legeplads.

Aabybro vil samle byen i en helt ny byfest, hvor overskuddet går til etableringen af en ny legeplads til glæde for børnene i byen.

Til byfesten vil der i dagtimerne blandt andet være legeland, hoppeborge, underholdning og madboder på skolens grønne område.

Fredag og lørdag aften går det løs med underholdning i DGI Huset, hvor blandt andet Kirsten Siggaard og Søren Bundgaard vil indtage scenen om fredagen, og lørdag aften byder på det store Aaby Sommerfest show med blandt andet Martin Brygmann, Noah, Geo og R. Noor.

- Byen har brug for et helt centralt samlingspunkt for borgerne, der skal danne ramme for sunde og aktive børn samt styrke fællesskabet i Aabybro. Vi har derfor brug for hele byen til at hjælpe med at gøre drømmen om en spritny legeplads til virkelighed, siger Karen Bering, salgschef i Musikkens Hus, der er initiativtager bag det nye velgørenhedskoncept.

- Vi er som skole både stolte af og taknemmelige for den indsats, gruppen bag byfesten gør for at give børnene i Aabybro en ny legeplads. Det er noget, de vil kunne have glæde af både i og uden for skoletid, siger Kirstine Fooken Jensen, skoleleder på Aabybro Skole.

- Vi mangler et rigtig fedt legeområde i byen, og det her projekt er med til at realisere dette. På den måde er det virkelig et projekt, der bidrager til at forene by og skole,

Byfesten finder sted den 14.-16. juni 2019, og planen er, at festen skal være en årlig begivenhed, hvor det for hver gang skifter, hvad overskuddet går til. 

Billetsalget starter fredag 29. marts