Seneste nyt:

Ny studentermedhjælper på TV2 Nord: Emilie holder øje med dig

TV2 Nord har ansat Emilie Wolff Mulbjerg som ny studentermedhjælper. Og lad det være sagt med det samme: Hvis du er bruger på vores sociale medieplatforme, så kommer Emilie til at holde øje med dig.

En af de vigtigste opgaver for en studentermedhjælper på TV2 Nord er at hjælpe med at sikre den gode tone blandt brugerne på eksempelvis TV2 Nords Facebook-side.

- Vi lægger stor vægt på, at brugerne holder en ordentlig tone, når de ytrer sig på vores platforme, siger chefredaktør Tino Pedersen og tilføjer: 

- Der skal være plads til en god debat, der skal være højt til loftet, og folk skal have lov til at sige deres mening, men der er klare grænser for, hvad vi tillader.

Dialog med brugerne

Ifølge Tino Pedersen sker det, at tonen og debatten af og til kammer over i tilsvining, trusler, injurier og lignende, og det går bare ikke.

- Derfor har vi dagligt folk – og tekniske systemer - til at overvåge debatten og skride ind, hvis det går for vidt. Men derudover går vi dagligt også meget op i at være i dialog med vores brugere, svare på henvendelser og spørgsmål og den slags, og den slags skal Emilie også hjælpe med, siger Tino Pedersen.

Emilie Wolff Mulbjerg er studerende på Aalborg Universitet, hvor hun i juni afsluttede en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier. Til september tager hun fat på yderligere to års studier, hvor målet er en kanididatgrad; nemlig Cand.it i Interaktive Digitale Medier.