Seneste nyt:

Nye praktikanter på plads på TV2 Nord

Hvis du i de kommende måneder kommer i kontakt med TV2 Nord, så er det meget sandsynligt, at du kommer til at møde eller tale med Clara, Jonathan eller Ida. De er nemlig TV2 Nords nye kuld af praktikanter, og de er totalt klar til at indtage Nordjylland og lave de gode historier – måske også din!

Mandag 1. august bød TV2 Nord velkommen til de to journalistpraktikanter Clara Jensen Al-Naseri og Jonathan Kjær Troelsen samt kommunikationspraktikant Ida Bach Holm. 

Som et led i deres uddannelser skal de de kommende måneder være en del af mediehuset og lære en masse om deres fag i praksis. Går det, som det plejer, ender de med at blive både skarpe og dygtige.

Har du et godt tip?

- Det er altid en fornøjelse at få friske, unge mennesker ind på TV2 Nord. De både kan og vil bidrage med en hel masse, og det bliver naturligvis til gavn og glæde for nordjyderne, siger chefredaktør Tino Pedersen og tilføjer, at den nye praktikanttrio brænder efter at få fingrene i gode historier.

- Nu skal de lige igang, men det varer ikke længe, før de skal kaste sig ud i det, så kom endelig med gode tip til dem. 

Det kan meget vel være, at de i deres praktiktid kaster sig over netop din historie. Det er altid muligt at maile et godt tip til TV2 Nord på: redaktion@tv2nord.dk, siger Tino Pedersen.

To kommende live-journalister

Clara Jensen Al-Naseri er indfødt nordjyde og stammer fra Aabybro. Hun begyndte på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2020 og er nu klar til sit praktikforløb på 18 måneder. 

Under studierne har Clara blandt andet valgt at specialisere sig i tv, og i praktiktiden på TV2 Nord har hun valgt at følge en retning, der skal gøre hende til en dygtig live-journalist. Før Clara kastede sig over journaliststudierne, tog hun en studentereksamen på Aalborg Katedralskole.

Jonathan Kjær Troelsen uddanner sig ligeledes til journalist på uddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Han kommer oprindeligt fra Skive, men er alligevel meget hjemmevant i det nordjyske, hvor han er kommet meget hele livet. Før journaliststudierne tog Jonathan blandt andet sin tørn i Den Kongelige Livgarde.

Ligesom Clara har Jonathan valgt tv-vejen, og han har i praktiktiden på TV2 Nord også valgt at lægge mange ekstra kræfter i at blive en dygtig live-journalist. TV2 Nords seere og brugere vil derfor uden tvivl komme til at se en hel del til Clara og Jonathan på såvel på tv-skærmen som online på tv2nord.dk.

Kommunikation på sociale medier

Ida Bach Holm er også under uddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, dog ikke til journalist. Hun læser i stedet kommunikation og skal nu et halvt år i praktik ved TV2 Nord. 

Ida beskæftiger sig blandt med kommunikationsprocesser, strategisk kommunikation, PR og sociale medier, og det er blandt andet det sidste, hun i høj grad kommer til at dygtiggøre sig inden for i praktiktiden. 

TV2 Nord udgiver dagligt masser af indhold på sociale medieplatforme som Facebook, Instagram og YouTube, og det skal Ida prøve kræfter med.

Ida Bach Holm vil i øvrigt også være helt på hjemmebane i praktiktiden. Hun stammer nemlig fra Hirtshals. Før kommunikationsstudierne gik hun på højskole i Børkop og er også HTX-student fra EUC Nord i Hjørring.