LIGE NU:

Nyt koncept: Byd på en byggegrund

Jammerbugt Kommune sælger ud af grunde i mindre byer efter nyt koncept, hvor interesserede bare kan byde ind med en pris.

Jammerbugt Kommune lancerer et koncept, hvor interesserede kan give deres bud på, hvad en byggegrund bør koste. Konceptet hedder ”byd på en byggegrund”, og giver mulighed for at anskaffe sig en attraktiv og billig parcelhusgrund.

Arentsminde, Halvrimmen, Ingstrup, Kaas, Moseby, Saltum og V. Hjermitslev i Jammerbugt Kommune har byggegrunde til salg. Grundene har ingen faste priser, derfor kan interesserede byde den pris, der er luft til i byggebudgettet.

Mens efterspørgslen efter byggegrunde i Aabybro nærmest er umættelig, er der masser af ledige - og billige - grunde i nole af kommunens mindre byer. De kan bare ikke sælges, og nu har politikerne så et bud på, hvordan grundene kan afsættes.

Oprindeligt er grundene prisfastsat i kommunens grundsalgsmodul. Med ”Byd på en byggegrund” er Kommunalbestyrelsen nu indstillet på at modtage bud, der er mindre end de angivne priser. Det betyder, at grundene ikke har fastsatte minimumspriser.

Dog forbeholder Kommunalbestyrelsen sig retten til at afvise tilbud, hvis de ikke vurderes acceptable.