Foto: Per F. Paulsen

Foto: Per F. Paulsen

1 af 2

Pengeautomat i Blokhus sprængt i stykker

Beboere blev natten til torsdag vækket af et brag på torvet i Blokhus - en pengeautomat er sprængt i stykker

En pengeautomat på torvet i Blokhus måtte natten til torsdag omkring klokken halv fire lade livet. Bogstaveligt talt. I ly af natten blev den sprængt i stykker, så dele af den lå spredt langt ud over torvet.

- Der er tale om en fritstående boks, som står på den sydlige side af Dagli'Brugsen, og nogen har altså sprængt den i luften. De har formentlig brugt gas til eksplosionen, og boksen har fået en ordentlig tur, må man sige, fortæller Per Vagn Nielsen, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Det var beboere i området, der var blevet af braget fra torvet, som fik ringet 112 og alarmeret politiet. Flere af dem har beskrevet, at de så tre-fire personer ved pengeautomaten klædt i mørkt tøj, og at de kørte væk i en mørk bil.

- Der er ikke tale om en bankboks, men derimod en privat hæveautomat i blå og gule farver. Vi ved endnu ikke, hvor meget gerningsmændene fik ud af sprængningen, siger Per Vagn Nielsen.

Politiet skal nu undersøge, om der er videoovervågning fra området, der kan have fanget gerningsmændene. De opfordrer til, at folk, der ligger inde med oplysninger eller har set noget mere på torvet natten til torsdag, henvender sig på telefon 114.