En mand blev skudt i hånden i forbindelse med stor politiaktion i Fjerritslev. Foto: Per Frank Paulsen

Skud i Fjerritslev: Politi søger vidner

Politiet efterlyser vidner til skudepisoden der fandt sted tirsdag aften i Fjerritslev, hvor en 53-årig mand blev ramt i hånden.

Kampklædte betjente stormede i aftes en bygning midt i Fjerritslev med våbnene klar, efter en 53-årig mand blev ramt af skud. Onsdag morgen leder politiet efter et udenlandsk par. 

Politiet modtog tirsdag aften en anmeldelse om, at en person var væltet på sin knallert på Jernbanegade i Fjerritslev, men da ambulancepersonalet ankom til stedet, konstaterede de, at han var ramt af i hånden af skud.

Manden, der stammer fra lokalområdet, er erklæret uden for livsfare, men han er forsat indlagt på hospitalet, oplyser lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Kampklædte betjente i bybilledet

Politiet rykkede øjeblikkeligt ud til Fjerritslev med adskillige politi-patruljer, og man foretog en række efterforskningsskridt, i og omkring byen. Herunder blev ejendomme undersøgt af politiet, ligesom området blev undersøgt af hundepatruljer.

Man kan derfor resten af dagen se politi, der arbejder i området omkring gerningsstedet i Fjerritslev.

I forbindelse med efterforskningen søger politiet efter vidner, der kan bidrage med oplysninger i sagen.

- Særligt et udenlandsk par, der omkring klokken 20.00 i går aftes var i dialog med ambulancepersonalet, der behandlede forurettede på Jernbanegade, er interessant for vores efterforskning. Dem vil vi gerne tale med, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, og tilføjer, at parret var kørende i en sølvgrå Ford Focus.

Parret og alle andre vidner bedes straks ringe til politiet på 114.

Massiv efterforskning i gang

Imens fortsætter politiet sin efterforskning i sagen.

Efterforskningen koncentrerer sig om at belyse forløbet før, under og efter skudepisoden, ligesom man skal have klarlagt et muligt motiv.

- Skud i det offentlige rum er en særdeles alvorlig sag, så der er et stort efterforskningsarbejde foran os. Vi efterforsker massivt for at få klarlagt, hvem der har afgivet skud, og under hvilke omstændigheder det er foregået, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen. 

Han oplyser, at en række andre personer skal afhøres af politiets efterforskere - herunder de vidner, der måtte henvende sig.

Frank Olsen tilføjer, at der formentlig er tale om, at skuddet er afgivet med et jagtgevær.

Har du information til politiet?

Politiet kører den mobile politistation til Fjerritslev i dag, hvor det vil være muligt at tale med politiet og stille spørgsmål, ligesom politiet som nævnt sidder klar til at modtage alle relevante oplysninger i forbindelse med sagen.

 

Den mobile politistation vil holde ved Jernbanegade 1 (ved Netto) i Fjerritslev i dag fra kl. 10-14.