Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

Spritbilist taget endnu en gang: - Kun et spørgsmål om tid, før han slår nogen ihjel

En 29-årig mand fra Kaas blev lørdag aften endnu en gang taget for at køre i påvirket tilstand. Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Bech, frygter, at det ender med en alvorlig ulykke.

- Det er jo livsfarligt, at han kører rundt i sin lille lastbil, når han er påvirket og frakendt kørekortet. Det er kun et spørgsmål om tid, før han slår nogen ihjel, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Bech, om en notorisk spritbilist - en 29-årig mand fra Kaas - der ifølge vagtchefen utallige gange er blevet taget for at køre i sprit- og narkopåvirket tilstand.

Og lørdag aften klokken 19.25 var heller ingen undtagelse.

Her blev den 29-årige mand stoppet af politiet på Bleggravsvej ved Pandrup, hvor han fuld og påvirket af narko kørte i sin lille lastbil.

- Vi fik ham anholdt, og efter en juridisk vurdering er det blevet besluttet at løslade ham, når han i løbet af dagen bliver ædru, lyder det fra Henrik Bech.

Han fortæller, at den 29-årige utallige gange er blevet stoppet for sprit- og narkokørsel, og han frygter, at det ender med en alvorlig ulykke.

Henrik Bech siger, at den 29-årige er kendt af folk i området, som tit kontakter politiet, når den 29-årige sætter sig bag rattet i påvirket tilstand.