Arkivfoto Foto: Thomas Sjørup, Ritzau / Scanpix

Tidligere professionel bokser i spidsen for bokseklub

Kasper Bruun er blevet valgt til ny formand for Pandrup Bokseklub.

Den tidligere professionelle bokser Kasper Bruun skal fremover lede Pandrup Bokseklub. Det står klart efter en ekstraordinær generalforsamling lørdag.

- Jeg er glad for at blive valgt. Planen var egentlig, at jeg først skulle overtage om halvandet år, men jeg tager opgaven på mig, siger Kasper Bruun.

Den tidligere formand, Kim Aarestrup, valgte at gå af som formand efter 31 år på posten. De sidste fire år har Kasper Bruun været med på sidelinjen som næstformand.

32-årige Kasper Bruun har været medlem af Pandrup Bokseklub siden han var ni år. Bokseklubben er gennem tiden vokset til at blive en af landets største klubber.

- Det er en skidegod klub. En af landets bedste. Nu skal vi føre klubben videre i den gode ånd, vi både har på bredde og elite, og så skal vi måske kigge på lidt nye tiltag, siger Kasper Bruun.

På Pandrup Bokseklubs Facebook-side ønsker man Kasper Bruun velkommen på posten.

"Et generationsskifte med fuld opbakning fra bestyrelse og medlemmer. Vi glæder os til et fortsat sundt sammenspil med alle omkring os inkl. vores vellidte afgående formand som med virke som ungdomstræner fortsat vil bidrage positivt til klubben", skriver klubben blandt andet.

I 2017 lavede TV2 Nord et portræt af Kasper Bruun. Se det her:

27:15 Luk video

Læs også Banket op midt om natten: Politiet forvekslede prof-bokser med storsvindler