LIGE NU:

Ultra-vært er blevet æresborger i Fårup

For anden gang har Fårup Sommerland udpeget årets æresborger. Med titlen følger 10.000 kroner som æresborgeren skal bruge på noget sjovt.

Joakim Ingversen, der er bedst kendt som vært på DR Ultra, modtog mandag formiddag prisen som årets æresborger i Fårup Sommerland.

Det er anden gang æresborgerskabet i Fårup Sommerland uddeles og med titlen følger 10.000 kroner og en forpligtelse til at bruge pengene på noget sjovt.

Årets Æresborger i Fårup Sommerland findes blandt personer eller grupper, der medvirker til at gøre Danmark et sjovere, mere hyggeligt og mere positivt sted at være.

- Vi tildeler æresborgerskabet til Joakim Ingversen på grund af hans evne til at sprede glæde og morskab blandt børn og barnlige sjæle. Han er i allerhøjeste grad med til at gøre en positiv forskel i børnenes liv, og han formår at tale med dem i øjenhøjde - også om de vanskelige ting, siger Søren Kragelund, direktør i Fårup Sommerland. 

Artiklen fortsætter under billedet

 
 
Foto: Pressefoto

Sammen med de 10.000 kroner modtog Joakim Ingversen et livslangt VIP-kort til Fårup Sommerland.

- Jeg er naturligvis både glad og meget beæret over, at jeg er blevet valgt som æresborger i Fårup Sommerland. Prisen er en anerkendelse af det arbejde, jeg laver med børn og unge - som jeg selv synes er både sjovt og givende - og det er jeg selvfølgelig enormt glad for, at nogen sætter pris på. Og så er det intet mindre end fantastisk, at det er Fårup, der giver mig prisen - for jeg elsker forlystelsesparker, karruseller og rutsjebaner, siger en glad Joakim Ingversen.

Prisen blev indstiftet i 2015 i forbindelse med Fårup Sommerlands 40 års jubilæum og gik dengang til Jesper Sørensen, den unge mand fra Poulstrup, der blev kendt og elsket i hele landet efter de TV2 Nord-prodicerede TV 2-programmer "Drengen i den gamle krop"