LIGE NU:

Unge mænd flygtede fra politiet i cannabis-rus

Natten til torsdag tog en bil flugten fra politiet, da patruljen blinkede ind til en rutinekontrol.

En rutinekontrol udviklede sig dramatisk i Blokhus natten til torsdag. To betjente kørte rundt i byen, da de kørte forbi en modkørende bil med to unge mennesker i. På grund af det sene tidspunkt valgte betjentene at vende patruljevognen og blinke de to unge mænd ind til siden. 

Det var de to unge mænd ikke helt med på. De valgte i stedet at trykke speederen i bund og køre fra stedet. 

Med politiet lige i hælene kørte de unge mænd et par sving, inden de valgte at smide bilen ind til siden og løbe ind på nogle små stier. Her mistede betjentene de to unge mænd af syne. 

Derefter tjekkede betjentene bilen, de to unge mænd var kørt i. Her bemærkede betjentene hurtigt, at bilen lugtede kraftigt af hash. Politiet kontaktede den ejer, hvis navn bilen var registreret i. Det var en 60-årig mand, der fortalte han havde en søn, der boede i området. 

Et øjeblik efter kom de to unge mænd dog selv tilbage, hvor de undskyldte deres opførsel. Den 21-årige fører af bilen fik taget en narkometertest, der bekæftede, at han var påvirket af narkotika. Han blev derfor anholdt og sigtet for at køre bil i påvirkert tilstand. Derudover bliver begge unge mænd sigtet for at flygte fra politiet.