00:41

Buschauffør Svend Aage Jensen blev vidne til knivdrab, da han kom forbi gerningsstedet, mens den dræbte stadig lå blødende på jorden.

Buschauffør Svend Aage Jensen blev vidne til knivdrab, da han kom forbi gerningsstedet, mens den dræbte stadig lå blødende på jorden. Foto: Jesper Bo Winther

1 af 2

Buschauffør så knivdræbt ligge på gaden

Buschauffør er dybt efter rystet, efter han så knivdræbt mand ligge på gaden.

Aftenens voldelige hændelse, der kostede en 27-årig mand livet, er prentet dybt ind i hukommelsen hos en forbipasserende buschauffør, der dybt rystet fortæller om episoden, der kostede en mand livet. 

Buschauffør Svend Aage Jensen blev vidne til knivdrab, da han i sin bus kom forbi gerningsstedet, mens den dræbte stadig lå blødende på jorden. 

- Jeg så ikke, hvordan uheldet i krydset skete, men jeg så vedkommende, der lå på den modsatte side af vejen. Han blødte, og der var blod under ham, siger Svend Aage Jensen. 

Hvad tænkte du?

- Uha, det er forfærdeligt at se sådan noget, hvor blodet bare pøler ud af vedkommende efter alle de knivstik... Og jernstang - det har han også fået. Det er forfærdeligt, siger Svend Aage Jensen. 

Han ryster over hele kroppen, mens han gengiver, hvad der skete.

Flere vidner i området bekræfter samme historie. Flere vidner har set to grupperinger løbe fra kamppladsen i nærheden af krydset og handelsskolen 

Området omkring Østre Allé og Langelandsgade er ifølge vidner i området spærret, det samme er området omkring Østre Anlæg.