Foto: TV2/Nord

Exit: Vivi Jensen stopper i politik

Det politiske liv er for hårdt, siger Vivi Jensen, der indstiller byrådsarbejdet øjeblikkeligt og ikke genopstiller til regionsrådet til november.

Det politiske liv har været stormfyldt for Vivi Jensen, og nu skal det være slut. Hun vil tænke mere på sig selv og sin familie - og ikke mindst sit helbred. De seneste tre måneder har hun haft orlov fra posten som byrådspolitiker i Hjørring Byråd, men hun har nu søgt permanent udtrædelse af byrådet, og dermed lukker og slukker hun for sit politiske arbejde i byrådet.

Til gengæld fortsætter Vivi Jensen som medlem af regionsrådet. I hvert fald lidt endnu. For til november er der valg, og her er hendes navn ikke at finde på listen.

- Jeg er færdig med politik næste år og genopstiller således ikke. Jeg bliver nødt til at tænke på mig selv og mit helbred, og mit helbred har det ikke for godt. Det er benhårdt at være i politik, og det at have plads både i byråd og regionsråd, ja, det er for stor en mundfuld, siger Vivi Jensen.

 

Læs også DF'er ekskluderet i Hjørring

Vivi Jensen har de seneste måneder været løslænger, efter hun en kort overgang var Nye Borgerliges nordjyske repræsentant både i Hjørring Byråd og regionsrådet. 

Ved det seneste kommunalvalg blev hun valgt ind i byrådet som medlem af Dansk Folkeparti, men en opslidende retssag med beskyldninger internt i partier førte til, at Vivi Jensen i november 2014 blev ekskluderet fra DF. 

 

Læs også Injuriesag blandt tidligere DF'ere i Hjørring afsluttet

 

- Jeg er så glad for mit arbejde i regionsrådet, der fungerer samarbejdet godt, og jeg kommer til at savne mine politiske poster derfra. Samtidig er jeg selvfølgelig ked af at måtte skuffe de vælgere, der har stemt på mig, men efter nøje overvejelser må jeg erkende, at jeg ikke kan holde til det. Ikke mindst det politiske turbulente liv i Hjørring har virkelig været hårdt, siger Vivi Jensen.

 

Læs også Nyt parti i regionsrådet: Løsgænger melder sig ind i Nye Borgerlige

 

Hjørring Byråd skal onsdag behandle Vivi Jensens ønske om at træde ud af byrådet. I stedet ventes Dansk Folkepartis anden suppleant Steen Lingren Sørensen-Mølgaard at indtræde i byrådet.