Per Møller (K) er ny borgmesterkandidat i Hjørring Kommune. Foto: Hjørring Kommune

Ny borgmesterkandidat: - Jeg kaster mig ind i kampen med fuld kraft

Efter Daniel Rugholms exit fra borgmestervalgkampen, har Per Møller (K) taget over og glæder sig til at smøge ærmerne op.

Medlemmerne i Det Konservative Folkeparti i Hjørring Kommune vedtog enstemmigt torsdag aften at byrådsmedlem Per Møller skal være ny borgmesterkandidat. Det sker efter Daniel Rugholms exit.

- Jeg kaster mig ind i borgmestervalgkampen med fuld kraft og al min tid og energi. At efterfølge Daniel Rugholm bliver en ualmindelig spændende opgave, siger Per Møller.

Læs også De Konservative i Hjørring: Per Møller er ny borgmesterkandidat

Men selvom den nyudnævnte borgmesterkandidat ser frem til arbejdet, erkender han også, at ærmerne for alvor skal smøges op.

- Når vi som byrådets tredje største parti mister en så markant profil som Daniel Rugholm, med under 100 dage til valget, så er det afgørende, at vi har et stærkt team og det er heldigvis tilfældet, siger han og fortsætter:

- Jeg er også klar over, at hvis vi skal have en chance, så skal det være en stærk holdindsats. Vi har uden tvivl en reel chance. Nu handler det for mig og vores hold af kandidater om, at vi de næste tre en halv måned får gjort alle borgerne opmærksomme på vores værdier og visioner for den næste byrådsperiode og fremtiden for hele Hjørring Kommune, siger Per Møller.

Per Møller er i dag næstformand i Teknik- og Miljøudvalget, og har særligt været inde over store investeringer i renovering af veje og cykelstier i Hjørring Kommune.

På opstillingsmødet torsdag aften er følgende valgt til kommunalvalget i november:

Per Møller, Hjørring. Mette Jensen, Hirtshals. Kim Bach, Løkken. Anja Møller, Hjørring. Mads Fisker, Hjørring. Malene Aagaard, Tornby. Svend Hjorth, Sindal. Knud Vibenfeld, Hjørring.