Kjeldsen sluttede dagen fem slag under par, og det bragte ham samlet ti slag under. Det ser han som et godt resultat. Foto: Scanpix/Lars Møller

Søren Kjeldsen sluttede flot ved Made In Denmark

Den danske golfspiller Søren Kjeldsen sluttede af med en stærk sidste runde på hjemmebane ved Made in Denmark.

Golfspilleren Søren Kjeldsen leverede en stærk præstation på en regnvåd sidstedag af European Tour-turneringen Made in Denmark, hvor han gik fem slag under par. Det oplyser TV2.

Selv om han ikke spillede med om sejren, er han glad for sin præstation i finalen.

- Jeg synes, jeg spillede godt i dag. Kvaliteten var rigtig høj. Der er selvfølgelig altid nogle småting på en runde. Jeg synes, jeg slog nogle gode slag, og det var høj kvalitet. Det var fedt efter i går, siger Søren Kjeldsen til TV2.

Kjeldsen sluttede dagen fem slag under par, og det bragte ham samlet ti slag under. Det ser han som et godt resultat.

- Jeg synes, det er godt. Det er meget bedre end de tre seneste turneringer, jeg har spillet. Der er selvfølgelig altid nogle ting, man måske kunne have gjort bedre, når man kigger tilbage.

Finalerunden måtte undervejs afbrydes på grund af det dårlige vejr. Og Kjeldsen er ikke meget for at blive afbrudt midt i en runde.

- Jeg kunne godt mærke, at energien og alt det, som man starter med hver eneste dag, er svær at få gang i efter at have siddet stille i tre timer, siger Søren Kjeldsen, der dog fik lagt en god plan med sin coach.

Den 41-årige nordjyde hentede en samlet ottendeplads i turneringen med sit resultat 10 slag under par, oplyser TV2.