Seneste nyt:

1000 unge samlet: Strandfesten er i gang i Øster Hurup

Godt 1000 unge til Skyland Beach Camp i Øster Hurup. Arrangørerne har fået grønt lys af myndighederne til at holde strandfest for de unge de næste to uger.

Godt 1000 unge er lige nu samlet til Skyland Beach Camp i Øster Hurup.

Sommerens festivaler er alle aflyste, men den nordjyske strandfest, som varer de to næste uger, har fået lov til at blive gennemført, dog under andre forhold end det oprindelig var planlagt. 

Og noget tyder på, at de unge har glædet sig til at komme til fest.

- Man kan bare mærke på alle, at de er glade for at komme ud og slippe vingerne løs og smide hjernen i handskerummet og sætte den i frigear. Og folk synes bare, at det er for fedt, siger Jeppe Michelsen fra Amager.

Arrangørerne af Skyland Beach Camp har fået grønt lys af myndighederne til at afholde strandfesten, og man ville gerne have haft lukket flere unge ind på området.

- I starten ville vi gerne have haft lidt flere ind. Men i samarbejde med politiet skruede vi det ned til det her niveau, siger Bjørn Pedersen, der er medarrangør af Skyland Beach Camp i Øster Hurup.

Felter på pladsen

Arrangørerne har ekstra fokus på rengøring. Og så er der vagter, der sørger for, at gæsterne holder afstand, og arealet, der svarer til 50 fodboldbaner, er også en fordel.

- Vi har lavet felter på pladsen, hvor der maksimalt må være 50. På den måde overholder vi retningslinjerne, der er udstukket fra politiet og myndighederne, siger Bjørn Pedersen.

Skyland bliver holdt for første gang, og for en del af deltagerne har beach campen ikke været en del af de oprindelige sommerplaner.

- Egentlig var planen, at jeg skulle på ferie med min familie til Italien. Men så fik jeg det her tilbud af en veninde. Og så sagde jeg, lad os gøre det, lad os få noget godt ud af den her coronaperiode, siger Monique Mostrup fra Aarhus.

Mange giver udtryk for, at de er trygge, selv om der er coronavirus i omløb.

- Jeg synes, at vi er rigtig gode til at holde os til vores egen camp – det vil sige vores egen venne- og omgangskreds. Og så spritte af, når man er på toilettet og tage de forholdsregler, man kan, siger Jasmin Forsberg fra Ribe.

Hjemmelavet badeland

play Corona satte en stopper for tur til feriecenter – så overraskede far med badeland i garagen

Messerschmidt ny formand

Morten Messerschmidt ny formand for Dansk Folkeparti

220122 underholdningsorkester 1

play 30 år med Det Jyske Underholdningsorkester

PH 200122 Motorvej gennem deponier Still

play Sandra frygter for asbeststøv, når Egholm-forbindelsen anlægges

Hjemmelavet badeland

play Corona satte en stopper for tur til feriecenter – så overraskede far med badeland i garagen

Messerschmidt ny formand

Morten Messerschmidt ny formand for Dansk Folkeparti

220122 underholdningsorkester 1

play 30 år med Det Jyske Underholdningsorkester

Til forsiden

Til forsiden